Microsoft Security Health Check

Vereisten op het gebied van informatiebeveiliging nemen als gevolg van de sterk toenemende risico’s snel toe. Hackers vinden steeds vaker kwetsbaarheden en nieuwe manieren om toegang te krijgen tot data of data te gijzelen. Of het nu gaat om bedrijfsdata, persoonsgegevens, e-mailadressen of betaalgegevens: data is het nieuwe goud. Goede bescherming tegen interne en externe bedreigingen is daarom van het grootste belang.

Wat is de Microsoft Security Health Check?

Informatie, data en ICT-voorzieningen zijn cruciaal voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Je wilt er niet aan denken dat bedrijfsdata op straat komt te liggen of dat medewerkers hun werk niet kunnen doen omdat data gegijzeld is. Om je inzicht te geven in de kwetsbaarheden op het gebied van identiteits- en informatiebeveiliging binnen jouw organisatie bieden wij de MS Security health check aan. Aan de hand van de meest recente en beproefde beveiligingsmethodieken krijg je inzicht in de volwassenheid van je organisatie op het gebied van security.

Een Security Consultant analyseert op afstand de Microsoft cloudomgeving van jouw organisatie op basis van een aantal vooraf gedefinieerde componenten. Ieder component krijgt een scoreclassificatie op basis van kleur. Groen is goed, oranje verdient aandacht en rood geeft aan dat onmiddellijke actie is vereist. Op basis van deze scores wordt een persoonlijk advies ter optimalisatie gegeven in de vorm van een rapport. Dit zal persoonlijk met je door worden genomen door onze Security specialist.

Voordelen

Security check van de Microsoft cloudomgeving(en) van uw organisatie

Analyse door één van onze gespecialiseerde Security Consultants

Persoonlijk rapport met aanbevelingen op de korte-, midden- en lange termijn

Diepgaand inzicht in het securityniveau van uw organisatie

De additionele dienst ‘Security consulting’ sluit naadloos aan op de MS Security health check

De uitvoering

Binnen de MS Security health check hanteren we de volgende 4 stappen:

Contact

Hier meer over weten?