Ontdek nieuwe kansen

Bij AuditConnect zoeken we talent dat net als wij, dingen net een beetje anders doen. Bij ons gaat het om het leveren van kwaliteit en het optimaal bedienen van de klant. Hierdoor kunnen we elke dag het leven van onze klanten makkelijker en veiliger maken. Het draait niet alleen om technologie, maar vooral om onze mensen.

Bekijk hieronder het vacature overzicht en stuur ons je sollicitatie. Wil je gewoon een keer kennismaken? Je bent ook van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor in Apeldoorn. Dan kun je uit de eerste hand horen wat er zo leuk is aan werken bij AuditConnect, maar stel vooral je kritische vragen en krijg eerlijke antwoorden.

Wordt onderdeel van het team

Maak het verschil!

Security Consulting

Security Consultant

Ben jij op dit moment werkzaam als security officer, consultant of heb je hier interesse in? Ben je op zoek naar een plek met mensen die dezelfde passie delen voor het vak, graag willen blijven leren en mooie resultaten willen neerzetten? Wij zoeken jou voor een vervolgstap in je interessante professionele carrière!
Solliciteer
Bekijk de volledige vacature

IT Audit & Assurance

IT Auditor (Senior)

Ben jij IT Auditor, werkzaam binnen Interne Auditdienst, bij een groot- of middelgroot accountantskantoor of misschien zelfs bij een zelfstandig opererende IT Auditpraktijk? Ben je op zoek naar een (nieuwe) plek met mensen die dezelfde passie delen voor het vak, graag willen blijven leren en mooie resultaten willen neerzetten? Wij zoeken jou voor een vervolgstap in je interessante professionele carrière!
Solliciteer
Bekijk de volledige vacature

IT Audit & Assurance

IT Auditor (Junior)

Ben jij analytisch en heb jij affiniteit met procesmatig werken? En heb je een IT, een bedrijfskundige of accountancy achtergrond of ben je wellicht al werkzaam als Junior IT Auditor? Wij zoeken jou voor een eerste stap in een interessante professionele carrière!
Solliciteer
Bekijk de volledige vacature

Security Consulting

Technisch Security Consultant

Ben jij op dit moment werkzaam als systeem- en/of netwerkbeheerder met oog voor beveiliging, security consultant of heb je hier interesse in? Ben je op zoek naar een plek met mensen die dezelfde passie delen voor het vak, graag willen blijven leren en mooie resultaten willen neerzetten? Wij zoeken jou voor een vervolgstap in jouw professionele carrière!
Solliciteer
Bekijk de volledige vacature

IT Audit & Assurance

IT Auditor (Medior)

Ben jij (beginnend) IT Auditor, werkzaam binnen Interne Auditdienst, bij een groot- of middelgroot accountantskantoor of misschien zelfs bij een zelfstandig opererende IT Auditpraktijk? Ben je op zoek naar een plek met mensen die dezelfde passie delen voor het vak, graag willen blijven leren en mooie resultaten willen neerzetten? Wij zoeken jou voor een vervolgstap in je interessante professionele carrière!
Solliciteer
Bekijk de volledige vacature