Security Officer as a Service

Cybersecurity is van cruciaal belang voor uw organisatie. De (Chief) Information Security Officer (ISO) speelt hierin een centrale rol. Het is echter niet voor alle organisaties haalbaar om fulltime een CISO in dienst te nemen. Dat is waarom Security Officer as a Service (SOaaS) voor u interessant kan zijn.

Wat is Security Officer as a Service?

Security Officer as a Service (SOaaS) is een strategische samenwerking tussen uw organisatie en een consultant van AuditConnect om ervoor te zorgen dat uw digitale beveiligingsbehoeften volledig worden ingevuld. SOaaS omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden die worden uitgevoerd door de professionals van AuditConnect met diepgaande beveiligingskennis.

Onze SOaaS-consultants helpen u met uw beveiligingsstrategie en -programma’s, waarbij we nauw samenwerken binnen uw organisatie. Wij ondersteunen u met uitgebreide analyses van uw huidige beveiligingssituatie en helpen uw doelen en beveiligingsstrategieën te ontwikkelen en behalen. Ook helpen we bij het onderhouden van een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS), het in beeld brengen van risico’s, advies bij technische inrichtingen en het uitvoeren van bewustwordingsacties. Waar nodig ondersteunen we ook bij het nemen van gedegen managementbeslissingen.

Deze dienst sluit ook goed aan bij AuditConnect’s andere diensten. De norm die geïmplementeerd is middels ISO Security Consulting kan perfect uitgebouwd worden door onze SOaaS-consultants. Ook kunnen de aanbevelingen van een Interne Audit beter geïmplementeerd worden met behulp van een SOaaS-consultant

Voordelen

U heeft beschikking tot beveiligingsexpertise zonder de kosten van een fulltime ISO.

Een aanspreekpunt die midden in uw organisatie staat

Hulp bij een goed geïntegreerde beveiligingsstrategie die uw organisatie beschermt tegen diverse dreigingen.

Ondersteuning bij naleving van regelgeving en best practices op het gebied van informatiebeveiliging.

Actieve bewaking en incidentrespons.

De uitvoering

Na een grondige beoordeling van uw beveiligingsbehoeften stellen we aanbevelingen op om uw digitale beveiliging te versterken. Afhankelijk van deze aanbevelingen bieden we een op maat gemaakt servicepakket aan. In een tijd waarin digitale bedreigingen voortdurend evolueren, staat SOaaS klaar om uw organisatie te helpen zich proactief te beschermen tegen interne en externe beveiligingsrisico’s. Wij zijn uw externe beveiligingspartner, toegewijd om uw bedrijfsactiviteiten te beschermen en uw digitale omgeving te beveiligen.

Contact

Hier meer over weten?