Welkom terug, AuditConnect!

Je vertrouwde partner op het gebied van Security Consulting en Audit & Assurance gaat na in 2018 over te zijn genomen door Avensus weer verder onder haar vertrouwde maar opgefriste naam: AuditConnect!

Verder waar we gebleven waren

Het is tijd voor een nieuwe kennismaking met een bekend gezicht in de security en auditing markt. AuditConnect gaat na 5 jaar onder de Avensus vlag geopereerd te hebben weer verder onder haar vertrouwde naam. Hetzelfde team, misschien een paar nieuwe gezichten als uitbreiding van het team, maar nog steeds de bekende diensten en kwaliteit die je van ons gewend bent.

Het nieuwe AuditConnect kent twee takken van sport: Security Consulting onder leiding van Jolanda van Drunen en IT Audit & Assurance onder leiding van Ronald Snoep. Ieder onderdeel van AuditConnect heeft zijn eigen unieke expertises, maar de twee afdelingen werken samen waar nodig voor kennisuitwisseling, inspiratie of andere zaken waar u als klant van AuditConnect voordeel van kan hebben.

Hoogwaardige diensten

Ronald Snoep: “Het is fijn weer onder onze bekende naam verder te kunnen gaan. We gaan verder waar we waren gebleven, namelijk met het bieden van hoogwaardige advies en auditingdiensten aan onze klanten. We hebben alles aan AuditConnect weer bij de tijd gebracht, en ik kijk er enorm naar uit om samen met Jolanda te bouwen aan de volgende versie van ons geweldige bedrijf.”

Jolanda van Drunen: “We hebben onder de vlag van Avensus een mooie groei kunnen doormaken, maar we merken dat het voor de focus van onze organisatie en mensen beter is om weer als AuditConnect verder te gaan en de advies en auditing diensten weer op eigen benen te zetten. Zo houden we de dienstverlening door volledige aandacht op deze twee onderwerpen op het hoogst mogelijk niveau. Het nieuwe AuditConnect is helemaal klaar voor haar toekomst!”

Meer weten over het hernieuwde AuditConnect? Neem contact met ons op!